De Bierkaart

Ontdek een unieke manier om jouw horecazaak te onderscheiden en je gasten een onvergetelijke bierervaring te bieden met uw bierkaart op maat. Ons innovatieve biermenu is ontworpen in de vorm van een stijlvolle houten kaarthouder die op elke tafel in uw horecazaak geplaatst kan worden. 

Voordelen:


  • Één leverancier voor al uw streekbieren.
  • Wissel assortiment zonder nieuwe menukaart.
  • Biedt unieke streekbieren aan.
  • Bier & Food Pairing door onze experts.
  • Unieke presentatie met houten kaarthouder.


Ontdek onze bieren


          Offerte aanvragen


Ontdek de eindeloze mogelijkheden en vraag een offerte aan. Onze experts zullen naast uw aanvraag ook een advies uitbrengen op basis van uw horecazaak & streek.


Vraag offerte aan


          Productpresentatie

Ontdek en geniet van de bieren van DeBierkaart onder begeleiding van een van onze experts. Tijdens deze exclusieve presentatie laten we horeca-eigenaren kennis maken met onze beste en meest unieke bieren. U krijgt de kans om verschillende bieren te proeven en de voordelen voor uw eigen zaak te ontdekken. Laat u inspireren door onze zorgvuldig samengestelde selectie en stel een bierkaart samen die uw gasten zal verrassen en tevredenstellen. Mis deze kans niet om uw aanbod te verbeteren en uw omzet te verhogen met de hoogwaardige bieren van DeBierkaart.

 

Vraag presentatie aan

E-mailen
Bellen