Stadshaven - Sailors' Lager 


Met zijn frisse smaak en subtiele hint van citrus jambhiri, nodigt Sailors' Lager je uit om mee te gaan op een smaakavontuur dat je zintuigen prikkelt en je verbeelding aanwakkert. Met een alcoholpercentage van 4,9% en gebrouwen in de stijl van een Italiaans Pils, biedt Sailors' Lager een verfrissende ervaring die perfect is voor elke gelegenheid.


Wat Sailors' Lager echt bijzonder maakt, is het geheime ingrediënt: een citrusvrucht uit de Himalaya. Deze exotische toevoeging zorgt voor een bloemige geur en een perfecte zuurgraad, waardoor het bier een unieke en onvergetelijke smaak krijgt. Deze avontuurlijke twist maakt Sailors' Lager de ideale metgezel voor eilandhoppen en zeevaren, waardoor elke slok een reis op zich wordt.


Brouwerij Stadshaven

Sinds de opening in juli 2021 heeft brouwerij Stadshaven een grote naam opgebouwd in de Nederlandse bierindustrie. Het 100 jaar oude fruitpakhuis waar ze is gevestigd zijn is volledig gerestaureerd en biedt nu een modern brouwproces met innovatieve technologie. In dit oude pakhuis produceert brouwerij Stadshaven  jaarlijkse bijna 2 miljoen liter craftbier. Hierdoor zijn ze de op een na grootste onafhankelijke craftbier brouwerij van Nederland.


De bieren van Stadshaven zijn geïnspireerd door de vitaminerijke geschiedenis van de locatie. Het fruitpakhuis diende vroeger namelijk als opslagplaats voor fruit dat uit het buitenland werd geïmporteerd. Deze fruitsoorten dienden als bron van vitamines voor de bevolking van de Rotterdam. Deze geschiedenis is nog steeds terug te vinden in de bieren van de brouwerij. De brouwers gebruiken alleen de beste ingrediënten en streven naar de hoogste kwaliteit. Het resultaat is bier dat zich kan meten met de beste bieren ter wereld.

Eigenschappen

SMAAKPATROON: Twist van citrus jambhiri
LEKKER BIJ: Worst, zalm & kip

BIERSOORT: Italiaans Pils
PERCENTAGE: 4,9%


E-mailen
Bellen