De Hemel - Serafijn


Ontdek de hemelse smaak van Serafijn, een verfrissend witbier gebrouwen door Brouwerij De Hemel in het betoverende Nijmegen. Met zijn kenmerkende 33 cl fles en een alcoholpercentage van 5%, biedt Serafijn een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van ambachtelijk bier.


Smaakpatroon

Dit witbier wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd uit een blend van tarwe- en gerstemout, verrijkt met subtiele tonen van sinaasappelschil en korianderzaad. De combinatie van deze ingrediënten resulteert in een verrukkelijke smaak die zowel verfrissend als kruidig is, perfect voor elk seizoen.


Brouwerij de Hemel

Gelegen in het prachtige Nijmegen, is Brouwerij De Hemel een ware sensatie voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanpak van het brouwproces, biedt deze brouwerij een hemelse ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een ambachtelijke brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele en speciale bieren. 


De brouwerij werd nieuw leven ingeblazen in 1981 door de meesterbrouwer, die zich richtte op het produceren van hoogwaardige bieren. Wat Brouwerij De Hemel echt uniek maakt, is het gebruik van een oude kloosterbrouwerij, die dateert uit de 17e eeuw. Deze historische brouwinstallatie is nog steeds operationeel en vormt het kloppende hart van de brouwerij. Hier worden de bieren met zorg en aandacht gebrouwen, volgens traditionele methoden en met natuurlijke ingrediënten.


Eigenschappen

SMAAKPATROON: Tarwesmaak & een frisse kruidigheid
LEKKER BIJ: Salades, kip & vis
BIERSOORT: Witbier
PERCENTAGE: 5%E-mailen
Bellen