De Hemel - Rafael

Rafael van de Nijmeegse brouwerij de Hemel is een stevige lentebok met kruidige tonen en een warme afdronk. Het speciaabier heeft een alcoholpercentage van 8,5% en wordt al sinds 1983 elk jaar rond Pasen verkocht door de brouwerij.


Brouwerij de Hemel

Gelegen in het prachtige Nijmegen, is Brouwerij De Hemel een ware sensatie voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanpak van het brouwproces, biedt deze brouwerij een hemelse ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een ambachtelijke brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele en speciale bieren.


De brouwerij werd nieuw leven ingeblazen in 1981 door de meesterbrouwer, die zich richtte op het produceren van hoogwaardige bieren. Wat Brouwerij De Hemel echt uniek maakt, is het gebruik van een oude kloosterbrouwerij, die dateert uit de 17e eeuw. Deze historische brouwinstallatie is nog steeds operationeel en vormt het kloppende hart van de brouwerij. Hier worden de bieren met zorg en aandacht gebrouwen, volgens traditionele methoden en met natuurlijke ingrediënten.


Eigenschappen

SMAAKPATROON: Kruidig, zoet, warm
LEKKER BIJ: Gegrild & gerookt vlees, asperges, mosselen
BIERSOORT: Lentebok
PERCENTAGE: 8,5%


E-mailen
Bellen