Brouwerij de Hemel - Nieuw Ligt


Ontdek de krachtige smaak van Nieuw Ligt, een gerstewijn gebrouwen door Brouwerij De Hemel. Dit bier wordt geleverd in handige flesjes van 33 cl en heeft een stevig alcoholpercentage van 10%. Het unieke karakter van Nieuw Ligt komt voort uit een combinatie van mout, hop en kandijsuiker, die samen zorgen voor een verfijnd aroma en een volle smaak. Het is vooral bekend om zijn fluweelzachte textuur, die wordt versterkt door het hoge alcoholgehalte.


Brouwerij de Hemel

Gelegen in het prachtige Nijmegen, is Brouwerij De Hemel een ware sensatie voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanpak van het brouwproces, biedt deze brouwerij een hemelse ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een ambachtelijke brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele en speciale bieren. 


De brouwerij werd nieuw leven ingeblazen in 1981 door de meesterbrouwer, die zich richtte op het produceren van hoogwaardige bieren. Wat Brouwerij De Hemel echt uniek maakt, is het gebruik van een oude kloosterbrouwerij, die dateert uit de 17e eeuw. Deze historische brouwinstallatie is nog steeds operationeel en vormt het kloppende hart van de brouwerij. Hier worden de bieren met zorg en aandacht gebrouwen, volgens traditionele methoden en met natuurlijke ingrediënten.


Eigenschappen 

SMAAKPATROON: Mout, hop, & kandijsuike
LEKKER BIJ: Sterke kazen, zoete desserts & chocolade

BIERSOORT: Gerstewijn
PERCENTAGE: 10%


E-mailen
Bellen