Brouwerij de Hemel - Eeuwige Jeugd


Ontdek de heerlijke smaak van Eeuwige Jeugd, een blond bier van Brouwerij De Hemel. Verpakt in kleurrijk flesjes van 33 cl en met een alcoholpercentage van 5,5%, is dit bier lekker fris met een zachte hopsmaak.
Het bier is geïnspireerd op Belgisch blond bier en heeft een verkwikkende smaak die je steeds opnieuw wilt proeven. Eeuwige Jeugd is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de brouwerij en biedt een smaakvolle ervaring voor elke bierliefhebber.


Brouwerij de Hemel

Gelegen in het prachtige Nijmegen, is Brouwerij De Hemel een ware sensatie voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanpak van het brouwproces, biedt deze brouwerij een hemelse ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een ambachtelijke brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele en speciale bieren. 


De brouwerij werd nieuw leven ingeblazen in 1981 door de meesterbrouwer, die zich richtte op het produceren van hoogwaardige bieren. Wat Brouwerij De Hemel echt uniek maakt, is het gebruik van een oude kloosterbrouwerij, die dateert uit de 17e eeuw. Deze historische brouwinstallatie is nog steeds operationeel en vormt het kloppende hart van de brouwerij. Hier worden de bieren met zorg en aandacht gebrouwen, volgens traditionele methoden en met natuurlijke ingrediënten.


Eigenschappen

SMAAKPATROON: Frisse smaak & zachte hoparoma's
LEKKER BIJ: Salades, vis & kip
BIERSOORT: Blond bier
PERCENTAGE: 5,5%


E-mailen
Bellen